essential supplies for covid 19
disposable medical consumables
laboratory equipment

produk

Produk bahan anti-epidemi, barang-barang medis sing bisa digunakake, produk mesin lan peralatan medis, lan produk medis omah, lsp.

liyane >>

bab kita

Huai 'an Neutral International Trade Co., Ltd.

about us

apa kita nindakake

Huai 'an Neutral International Trade Co., Ltd. dumunung ing Taman industri peralatan medis, 128-9 West Meigao Road, Distrik Qingjiangpu, kutha Huai'an, kanthi logistik sing trep. Perusahaan manut pola perdagangan internasional komoditas akeh, pasar gedhe lan pelanggan gedhe, lan promosi integrasi spesialisasi, informasi lan finansial kanggo mbangun model bisnis modern.

liyane >>
sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • We have the backbone of qualifications and experience, and have a dynamic, innovative, enterprising and close cooperation team

    Tim kita

    Kita duwe penyangga kualifikasi lan pengalaman, lan duwe tim kerjasama sing dinamis, inovatif, giat lan cedhak.

  • We can provide customized packaging according to customer requirements, including packaging box customization, logo customization, product customization, etc.

    Custom digawe

    Kita bisa nyedhiyakake kemasan sing disesuaikan miturut syarat pelanggan, kalebu kustomisasi kothak kemasan, kustomisasi logo, kustomisasi produk, lsp.

  • We can also provide design reference. From production to export, we have a complete supply chain and complete sales system.

    ranté pasokan

    Kita uga bisa menehi referensi desain. Saka produksi nganti ekspor, kita duwe rantai pasokan lengkap lan sistem penjualan lengkap.

luchuanglogo

aplikasi

Aplikasi produk utama kita

  • Operating more than 200 kinds of export commodities, The main products are: protective masks, disposable surgical blades, sterilizers, wheelchairs, etc. 200

    Ngoperasikake luwih saka 200 jinis komoditas ekspor, Produk utama yaiku: topeng pelindung, pisau bedah sing bisa digunakake, sterilisasi, kursi rodha, lsp.

  • The company has established extensive and stable trade partnerships with customers from more than 50 countries and regions in the world. 50

    Perusahaan wis nggawe kemitraan perdagangan ekstensif lan stabil karo pelanggan saka luwih saka 50 negara lan wilayah ing donya.

kabar

Terusake tren perusahaan lan industri kita

address

Medical Device Industrial Park

128-9 Meigao West Road, Distrik qingjiangpu, Kota Huai'an

Alat Monitor Pasien Icu

Apa kanggo pasien utawa dokter, swasana ing rumah sakit, utamane ing ICU, tansah abot lan nyedhot. aku...
liyane >>

Topeng Rai Pakai Non Medis Khusus Tenun 3 Ply

Topeng Rai Pakai Saiki, topeng minangka "garis pertahanan pertama" kanggo pribadi ...
liyane >>

Lancet Darah Steril Sekali Pakai Twist Top 21g-30g

Lancet Darah Pakai Lancet Darah Pakai digawe saka polipropilena (PP) lan ...
liyane >>