page_banner

Babagan Kita

Huai 'an Neutral International Trade Co., Ltd.

Perusahaan manut pola perdagangan internasional komoditas akeh, pasar gedhe lan pelanggan gedhe, lan promosi integrasi spesialisasi, informasi lan finansial kanggo mbangun model bisnis modern.

Utamane produk

Topeng pelindung sipil, topeng medis, sandhangan protèktif lan produk bahan pencegahan epidemi liyane. Blades bedhah sing bisa digunakake, scalpels sing bisa digunakake, jarum getih sing bisa digunakake, klip umbilical lan produk sing bisa dikonsumsi, sterilisasi, ultrasonik, mesin oksigen lan liya-liyane. produk peralatan, kasur rumah sakit, kursi rodha, gerobak darurat lan produk kluwarga liyane.

Epidemic prevention materials

Bahan Nyegah Epidemi

topeng pelindung sipil, topeng medis, sandhangan protèktif lan produk bahan pencegahan epidemi liyane.

Home medical equipment

Peralatan Medis Ngarep

Kasur rumah sakit, kursi rodha, gerobak darurat lan produk rumah tangga liyane.

Medical analytical instrument

Instrumen Analitik Medis

Sterilisasi, ultrasonik, mesin oksigen lan produk peralatan liyane.

Surgical disposable products

Produk Bedah Disposable

Blades bedhah sing bisa digunakake, scalpels sing bisa digunakake, jarum getih sing bisa digunakake, klip umbilical lan produk sing bisa dikonsumsi liyane.

Profil perusahaan

Huai 'an Neutral International Trade Co., Ltd. dumunung ing Taman industri peralatan medis, 128-9 West Meigao Road, Distrik Qingjiangpu, kutha Huai'an, kanthi logistik sing trep. Perusahaan netepi pola perdagangan internasional komoditas akeh, pasar gedhe lan pelanggan gedhe, lan ningkatake integrasi spesialisasi, informasi lan finansial kanggo mbangun model bisnis modern.Perusahaan wis nggawe hubungan koperasi perdagangan sing ekstensif lan stabil karo pelanggan saka luwih saka 50 negara lan wilayah ing donya, ngoperasikake luwih saka 200 kategori komoditas ekspor,

MITRA KOPERASI
PRODUK EKSPOR

kaluwihan kita

Kita bisa nyedhiyakake kemasan sing disesuaikan miturut syarat pelanggan, kalebu kustomisasi kothak kemasan, kustomisasi tas kemasan, kustomisasi Logo, kustomisasi warna produk, kustomisasi spesifikasi produk. Kita uga bisa nyedhiyakake referensi desain. Saka produksi nganti ekspor, kita duwe rantai pasokan lengkap lan sistem penjualan lengkap. Supaya produk kita cocog karo peraturan paling anyar ing China, Eropa lan Amerika Serikat lan mbantu kita nambah kontrol lan tingkat manajemen, kita duwe sales profesional lan personel kontrol kualitas kanggo njamin kualitas produk lan rega paling kompetitif. We duwe rekaman trek bangga lan pengalaman sukses; Nduwe posisi sing jelas lan strategi sing menang; Pasukan backbone sing mumpuni lan berpengalaman; Kita duwe tim kerjasama dinamis, inovatif, giat lan cedhak. Kita ngupayakake konsep "kualitas pisanan, layanan luwih dhisik". Perusahaan iki diakoni dening industri amarga integritas, kekuatan lan kualitas produk.Produk kita adol kanthi apik ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan papan liyane.

We duwe kinerja nyengsemaken lan pengalaman sukses

Kita duwe tim kerjasama sing dinamis, inovatif, giat lan cedhak

Perusahaan diakoni dening industri amarga integritas, kekuatan lan kualitas produk

Kita ngupayakake konsep "Quality First, Service First"

Kita duwe posisi sing jelas lan strategi menang

Kita duwe penyangga kualifikasi lan pengalaman