page_banner

Produk

Laboratorium Medis Pasokan Inkubator Biokimia

Katrangan singkat:

Iki minangka peralatan sing dibutuhake kanggo budaya termostatik ing obat riset ilmiah, biologi, teknik kimia, pertanian, lsp.

Mikrokomputer ngontrol suhu kanthi cerdas, kanthi nyetel & ngukur suhu, fungsi regulasi diri PID, suhu over-weker.


  • Kisaran suhu: RT+5-65 ℃
  • Fluktuasi suhu: ± 1 ℃
  • Ukuran kerja: 350×350×410 (mm)
  • daya: 250W
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur produk

    Inkubator biokimia nduweni sistem kontrol suhu rong arah kanggo pendinginan lan pemanasan, lan suhu bisa dikontrol. Iki minangka peralatan laboratorium sing dibutuhake kanggo tanduran, biologi, mikroorganisme, genetika, virus, obat, perlindungan lingkungan lan departemen riset lan pendhidhikan ilmiah liyane. Iki digunakake kanthi akeh ing tes suhu rendah lan suhu konstan. , Tes budidaya, tes lingkungan, lsp. Fitur utama:

    1. Ing materi jampel termal saka kothak adopts polyurethane foamed plastik ing situs, kang nduweni kemampuan anti-gangguan kuwat saka panas external (kadhemen) sumber.

    2. Rongga utama digawe saka proses ngecor plastik engineering, sing nduweni kemampuan anti-karat sing kuwat.

    3. Lawang kabeh kaca trep kanggo mirsani rongga kerja.

    4. Kanggo nglindhungi kompresor kulkas, sirkuit kontrol dirancang kanthi proteksi daya-mati lan fungsi tundha 4 menit.

    Suhu dikontrol kanthi otomatis, lan tampilan LFD abang digunakake kanggo nampilake angka kanthi intuisi lan cetha.

    Tampilan produk

    HTB1MEvJsyOYBuNjSsD4q6zSkFXaE
    HTB1xyMwAKOSBuNjy0Fdq6zDnVXaw

    Pandhuan kanggo Gunakake

    1. Selehake inkubator ing lemah sing rata lan padhet, lan setel rong sekrup dhukungan ing sisih ngisor kothak kanggo nggawe kothak stabil.

    2. Pasang ing soket daya (sumber daya kudu uga grounded), pencet "switch daya", tampilan ing, lan apa tampilan nuduhake suhu nyata lan wektu apa ing inkubator.

    3. Setelan wektu: Setelan wektu kalebu setelan "menit" lan "jam".

    Pambuka

    Pencet tombol setelan "SET", nalika desimal ing pojok tengen ngisor "menit" digital tabung tampilan digit murup, bakal mlebu "menit" negara setelan, banjur pencet tombol "▲" utawa "▼". kanggo konfirmasi wektu "Menit" (maksimal 59 menit); pencet tombol "SET" maneh, nalika desimal ing pojok tengen ngisor "jam" digit tampilan tabung digital murup, bakal ngetik "jam" negara setelan, banjur pencet "▲" utawa "▼" Tombol kanggo konfirmasi wektu "jam" saka karya saiki inkubator (paling dawa 99 jam).

    4. Setelan suhu: Pencet tombol "SET", nalika desimal ing pojok tengen ngisor digit pungkasan saka tampilan suhu murup, bakal mlebu negara setelan suhu, banjur pencet "▲" utawa "▼" tombol kanggo konfirmasi inkubator Setel suhu kaping pindho (rentang suhu sing disetel yaiku 5 ℃ ~ 50 ℃).

    Yen langkah 3 lan 4 ing ndhuwur wis rampung, pencet tombol konfirmasi "ENTER" kanggo konfirmasi wektu kerja inkubator lan suhu kerja (suhu disetel) ing inkubator. Cathetan: Sawise setelan suhu dikonfirmasi, suhu ora bisa disetel bolak-balik ing karsane, supaya ora kerep kompresor wiwitan, nyebabake kompresor kakehan, lan mengaruhi umur layanan kompresor.

    5. Yen sampeyan kudu mriksa wektu kerja lan suhu inkubator wektu iki, pencet tombol "SET", panel tampilan bakal nampilake wektu lan suhu sing disetel, banjur pencet tombol "ENTER", nilai tampilan saka inkubator bakal bali menyang negara kerja asli.

    6. Nalika cahya dibutuhake ing inkubator, mung pencet "saklar lampu"; Yen cahya ora dibutuhake ing inkubator, saklar lampu ing panel kudu diselehake ing posisi "mati" supaya ora kena pengaruh suhu ndhuwur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita