page_banner

Produk

Lancet Safety Disposable Rumah Sakit Khusus 28g 30g

Katrangan singkat:

Aman lan trep, kualitas sampurna

Produk kasebut kalebu tutup jarum, inti jarum, wadhah jarum lan cangkang PP. Inti jarum digawe saka stainless steel. Tutup jarum, wadhah lan omah digawe saka bahan polypropylene (PP). Panggunaan tunggal. macem-macem spesifikasi, aman lan trep kanggo nggunakake, kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan beda.28G, 30G, 31G kanggo fingertip manungsa lan titik circulation kuping test sampling getih.B: Manawa.Yen sampeyan duwe syarat werna, please komunikasi karo kita ing advance, kita bisa ngatur werna customer kang miturut syarat


Detail Produk

Tag produk

Judul Produk

Safety Lancet Steril Bunder Medis lan Glukosa Darah Datar jarum suntik jarum getih nganggo pena koleksi getih nggunakake kualitas pasokan rega pabrik lan rega murah nampa layanan khusus warna kemasan

Tampilan produk

02
04
03

Kahanan Panyimpenan

Prodhuk kudu disimpen ing asor relatif ora luwih saka 80%, ora ana gas korosif, uga ventilated kamar.

Metode sterilisasi

Produk iki minangka kemasan aseptik sekali pakai, disterilisasi nganggo gas EO.

Pangopènan

Sadurunge nggunakake prodhuk, lumahing kudu Gamelan lan resik tanpa impurities mechanical ketok lan badan manca, lan kulit pangguna ngirim ora sengaja scratched amarga sudhut cetha utawa burrs disebabake punctures utawa grinding.Tip ngirim ora pancing sudhut mlengkung, ora burr. , tip kudu kebungkus dening tip protèktif lengen, tip protèktif lengen ngirim ora gampang kanggo tiba mati, bisa èfèktif nglindhungi tip lan gampang kanggo mbusak nalika nggunakake.Are diprodhuksi karo jurusan paling tliti kanggo mesthekake sampel getih konsisten kanggo ngawasi glukosa . Nampilake jarum kualitas paling dhuwur, tip tri-bevel kanthi dramatis nyuda trauma nalika kulit ditusuk. Lancet iki uga nawakake gaya universal sing kompatibel karo meh kabeh piranti lancing. Perisai plastik njamin sterilitas nganti lancet digunakake. Jarum baja lan gagang jarum plastik kudu disambungake kanthi kuat, sendi kudu bisa nahan tegangan aksial ora kurang saka 10N, loro-lorone ora kudu ngeculake utawa dipisahake. Jarum baja nduweni resistance karat apik, supaya bagean tip saka jarum menyang awak manungsa ngirim ora ana tandha karat.

Detail Packing: 50pcs utawa 100pcs / kothak, 100box / ctn.

MEAS: UKURAN 45X38X28CM


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita