page_banner

Produk

Topeng Kn95 Dewasa Pakai

Katrangan singkat:

Bahan: non-woven, kain sing diunekake, kain sing diunekake, sing ora ditenun

Fungsi: Anti-dust-smog-virus-serbuk sari

Fitur: breathable, nyaman

Standar eksekutif: GB2626-2019

Lapisan: 4 lapisan

Moq: 2500 pcs


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Bahan Non-Woven, Kain Ditiup Leleh, Kain Ditiup Leleh, Kain Non Woven
Fungsi Anti-Dust-Smog-Virus-Pollen
Fitur Ambegan, Nyaman
Standar Eksekutif Gb2626-2019
Lapisan 4 Lapisan
Moq 2500 pcs
Bfe 95%
warna 31 Warna (Tali Telinga Warna)
Lead Time 2500-20000pcs, 2 dina; 20000-100000pcs, 7 dina
Packing Detail 10 pcs/paket, 2500 pcs/ctn
Ukuran 20*8cm

Tampilan produk

214

Kustomisasi

Logo khusus (Pesanan Minimal: 100000 Potongan)

Kemasan khusus (Pesanan Minimal: 100000 Potongan)

instruksi

Versi revisi saka standar GB 2626-2019 "Respiratory Protection Self-priming Filter anti-partikel respirator" wis resmi dirilis tanggal 31 Desember 2019, lan dijadwalake bakal dileksanakake kanthi resmi tanggal 1 Juli 2019. Standar anyar nambahake syarat. babagan cara deteksi bocor bahan respirator lan bagean produk sing bisa dicopot.

Loro sertifikasi Cina saiki bisa digunakake kanggo menehi sertifikasi KN95. Pancen, standar GB2626-2006 diganti karo standar GB2626-2019. Periode transisi diwiwiti tanggal 31 Desember 2019 lan dijadwalake rampung tanggal 1 Juli 2020. Nanging, tanggal 11 Juni 2020, Administrasi Standardisasi China ngetokake kabar kanggo nglanjutake tanggal implementasine standar anyar kasebut. 

Panganggone

1. Kaping pisanan, kita entuk topeng sing bisa digunakake lan nutupi topeng supaya kulit tetep garing lan putih madhep menyang njero.

2. Kapindho, nyumerepi topeng sanitasi sing bisa digunakake ing loro-lorone tali menyang kuping lan setel saka kiwa menyang tengen kanggo nggawe gaya ing kuping loro.

3. Bukak bagean lempitan topeng munggah lan mudhun kanggo nutupi tutuk lan irung rampung.

4. Gunakake tangan loro kanggo nyetel piring irung topeng supaya pas karo pasuryan.

5. Nyetel sisih pinggir topeng. Gamelan sisih pinggir topeng supaya pas karo pasuryan.

6. Topeng iki minangka barang sing bisa digunakake. Disaranake kanggo nyandhang saben topeng ora luwih saka sedina. Yen sampeyan ora nganggo topeng kanggo sementara, lebokake ing tas supaya ora bledug.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita