page_banner

Produk

Disposable Drainge Bag (Urine Bag)

Katrangan singkat:

Bahan sing apik banget, pasokan cepet.

Kantong urin minangka produk sing bisa digunakake; Iki utamané dipigunakaké kanggo ngempalaken adi postoperative lan urin.There loro specifications, narik-push tutup lan T-jinis tutup; Werna warna putih susu lan transparan; Kualitas bahan; Gamelan banget, gampang diwaca data, pangukuran volume urin kanthi cepet, rega bekas pabrik.


Detail Produk

Tag produk

Judul Produk

Disposable Drainge Bag (Urine Bag) bahan non-beracun PVC kelas medis kanthi katup tarik-push lan katup Y rong jinis bahan sing apik banget, gampang diwaca kanthi cepet tekad volume cipratan jaminan kualitas pabrik.

Tampilan produk

photobank
photobank (2)
photobank (1)

Pangopènan

Kaping pisanan, sadurunge mbukak tas cipratan, priksa jeneng tas cipratan, tanggal sterilisasi lan apa paket kasebut ing kondisi apik. Bukak kantong urin ing lapisan ndhuwur lan copot kantong disinfeksi awal1. Panggunaan saben dina

1) Alon-alon nutupi stoma urination karo rongga urination, muter growong urination menyang Angle cocok lan posisi, lan ndandani growong urination kanggo sisih pinggul karo sabuk pinggul, supaya minangka kanggo mesthekake tightness tepat lan nyaman ngagem.

2) Nganggo tali tas bahu kanthi apik, sambungake bolongan suspensi tas karo pancing sling, nyetel dawa sling lan kekandelan sling, supaya sling cocok kanggo tightness lan nyaman kanggo nyandhang, bellows mlengkung. alamiah, tanpa prewangan sembarang tension, lan dhuwur saka tas cipratan punika Moderate.

3) Nganggo lengkap, nganggo jas sing apik, kaya wong biasa nindakake macem-macem kegiatan.

Mode panggunaan wengi

1) Alon-alon nutupi stoma urination karo rongga urination, muter growong urination menyang Angle cocok lan posisi, lan ndandani growong urination kanggo sisih pinggul karo sabuk pinggul, supaya minangka kanggo mesthekake tightness tepat lan nyaman ngagem.

2) Sawise nganggo, nalika ngowahi liwat kanthi bebas, rongga ngempalaken cipratan bisa diputer menyang Angle cocok miturut posisi turu beda kayata sisih njero, sisih njaba lan supine, lan mburi liyane saka kateter dawa transparent bisa langsung dropped menyang. wadhah panrima dhingklik ing ngarep amben liwat ngarep utawa mburi awak.

Metode sterilisasi

Produk iki minangka kemasan aseptik sekali pakai, disterilisasi nganggo gas EO.

Kondisi panyimpenan

Prodhuk kudu disimpen ing asor relatif ora luwih saka 80%, ora ana gas korosif, uga ventilated kamar.

Detail packing

Individu polybag utawa blister pack steril 10 pcs/PE tas 250 pcs/ctn sekitar 150000 pcs per 20ft wadah

T tas urin: 10 pcs/bag, 2500 pcs/ctn, GW: 13 kg/NW: 11 kg. UKURAN : 54 X 40 X 28 CM

Push-pull valve: 10 pcs/bag, 2500 pcs/ctn, GW: 10 kg/NW: 8 kg. UKURAN : 52 X 32 X 30 CM

Kantong Urine Bayi: 100pcs/tas, 5000pcs/ctn, GW: 15KG/NW: 14KG.MEAS: 56X53X43CM


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita