Disposable Medical Consumables

Konsumsi Medis sing bisa digunakake

  • Disposable Drainge Bag(Urine Bag)

    Disposable Drainge Bag (Urine Bag)

    Bahan sing apik banget, pasokan cepet.

    Kantong urin minangka produk sing bisa digunakake; Iki utamané dipigunakaké kanggo ngempalaken adi postoperative lan urin.There loro specifications, narik-push tutup lan T-jinis tutup; Werna warna putih susu lan transparan; Kualitas bahan; Gamelan banget, gampang diwaca data, pangukuran volume urin kanthi cepet, rega bekas pabrik.

  • Customized Hospital Disposable Safety Lancet 28g 30g

    Lancet Safety Disposable Rumah Sakit Khusus 28g 30g

    Aman lan trep, kualitas sampurna

    Produk kasebut kalebu tutup jarum, inti jarum, wadhah jarum lan cangkang PP. Inti jarum digawe saka stainless steel. Tutup jarum, wadhah lan omah digawe saka bahan polypropylene (PP). Panggunaan tunggal. macem-macem spesifikasi, aman lan trep kanggo nggunakake, kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan beda.28G, 30G, 31G kanggo fingertip manungsa lan titik circulation kuping test sampling getih.B: Manawa.Yen sampeyan duwe syarat werna, please komunikasi karo kita ing advance, kita bisa ngatur werna customer kang miturut syarat

  • Hospital Disposable Carbon Steel #21 Surgical Scalpels

    Baja Karbon Sekali Pakai Rumah Sakit #21 Pisau Bedah

    Scalpels sing bisa digunakake, ngasilake 100.000 saben dina.

    Kanggo nggunakake siji, utamané digunakake kanggo dissecting nalika operasi.Blades #10 lan #20-#24 digunakake kanggo Cut liwat kulit, subcutaneous, otot, periosteum lan tissues.The # 11 agul-agul digunakake kanggo Cut liwat pembuluh getih, syaraf, saluran pencernaan lan jaringan jantung.Bilah #12 digunakake kanggo operasi lutut lan rai.Bilah #15 digunakake kanggo nglereni jaringan jero, oftalmologi, grafting bypass arteri koroner lan nglereni jaringan liyane. Ana rong bahan sing bisa dipilih, yaiku karbon baja lan baja tahan karat, lan gagang pisau bedah digawe saka PP lan ABS; Baja karbon nduweni kauntungan luwih cetha lan luwih larang tinimbang baja tahan karat. Baja tahan karat duweni kauntungan saka anti-karat lan biaya produksi sing luwih dhuwur, saengga regane bakal luwih dhuwur tinimbang baja karbon.

  • Manufacturer Dispossible Carbon Steel Surgical Blade #10

    Produsen Blade Bedah Baja Karbon Sekali Pakai #10

    Blade bedah, produk sampurna kualitas dhuwur.

    Kanggo nggunakake siji, utamané digunakake kanggo dissecting nalika operasi.Blades #10 lan #20-#24 digunakake kanggo Cut liwat kulit, subcutaneous, otot, periosteum lan tissues.The # 11 agul-agul digunakake kanggo Cut liwat pembuluh getih, syaraf, saluran pencernaan lan jaringan jantung.Bilah #12 digunakake kanggo operasi lutut lan rai.Bilah #15 digunakake kanggo nglereni jaringan jero, oftalmologi, grafting bypass arteri koroner lan nglereni jaringan liyane. Ana rong bahan sing bisa dipilih, yaiku karbon baja lan baja tahan karat; Baja karbon nduweni kauntungan luwih cetha lan luwih larang tinimbang baja tahan karat. Baja tahan karat duweni kauntungan saka anti-karat lan biaya produksi sing luwih dhuwur, saengga regane bakal luwih dhuwur tinimbang baja karbon.

  • Disposable Stainless Steel Blood Lancet

    Lancet Getih Stainless Steel Sekali Pakai

    Rincian kemasan: Lima potong tas kertas cilik kemasan; 200 pcs/box, 100 box/ctn, 20000 pcs/ctn, 12kg/11kg.

    UKURAN : 45 X 33 X 18 CM

  • Sterile Stitch Cutters

    Pemotong Jahitan Steril

    Bahan: baja karbon lan stainless steel

    Cara sterilisasi: Sterilisasi kanthi radiasi GAMMA

    Spesifikasi: 90 MM, 110 MM

  • Alcohol Pad

    Alkohol Pad

    Cara sterilisasi: Produk iki kasusun saka kain non-anyaman medis lan disinfektan alkohol medis

    Rincian kemasan: 100 utawa 200 pcs / box, 10000 pcs / box, GW: 11kg / NW: 10kg.

    UKURAN: 42.5X29.5X29.5CM

  • Disposable Medical EO Sterilized 25g Spinal Needle

    Disposable Medical EO Sterilized 25g Spinal Needle

    Bahan kelas medis; stainless steel kualitas dhuwur.

    Produk digawe saka stainless steel kualitas dhuwur; Komposisi bahan PP transparan kelas medis; Cara sterilisasi yaiku: sterilisasi gas EO, jinis produk lan 16 g, 18 g, 20 g, 21 g, 22 g lan 23 g, 24 g lan 25 g, 26 g;Rega pabrik, kualitas dhuwur, pangiriman kanthi cepet. Jarum kudu ngliwati kulit, jaringan subkutan, ligamentum supraspinal, ligamentum interspinous antarane proses spinous, ligamentum flavum, ruang epidural (kalebu plexus vertebral internal , dura mater lan membran arachnoid), lan mlebu ing ruang subarachnoid antarane akar saraf cauda equina.

  • Hot Selling Medcial Disposable Blood Lancets Twist Top 28g

    Hot Selling Medcial Disposable Blood Lancets Twist Top 28g

    Lancet Darah Sekali Pakai, ngasilake 500.000 saben dina.

    Produk kasebut kalebu tutup jarum, inti jarum, wadhah jarum lan cangkang PP. Inti jarum digawe saka stainless steel. Tutup jarum, wadhah lan omah digawe saka bahan polypropylene (PP). Panggunaan tunggal. macem-macem spesifikasi, aman lan trep kanggo nggunakake, kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan beda.28G, 30G, 31G kanggo fingertip manungsa lan kuping circulation titik test sampling getih.B: Manawa.Yen sampeyan duwe syarat werna, please komunikasi karo kita ing advance, kita bisa ngatur werna customer kang miturut syarat.

  • Disposable Umbilical Cord-CLAMP

    Tali Umbilical-CLAMP sing bisa digunakake

    Bahan PP kualitas dhuwur, produksi saben dina 100.000pcs.

    Produk utama yaiku produksi bahan PP;Fungsi: aman lan trep kanggo wanita ngandhut kanggo ngawat-ngawati umbilical cord sawise babaran.Spesifikasi: kasedhiya ing macem-macem werna, biru, putih, abang, etc.,Umbilic cord clipper kasusun saka clipper lan clipper. Clipper kasusun saka gagang ndhuwur, gagang ngisor lan agul-agul. Hubungan mekanik ing antarane bagean kasebut diprodhuksi dening pasukan eksternal kanggo ngrampungake ligasi lan nglereni tali umbilical neonatal ing siji wektu, sing steril lan bisa digunakake. 5 cm.

  • Disposable Identification Bracelets

    Gelang Identifikasi sing bisa digunakake

    Produk utamané dumadi saka bahan PCV, non-beracun, aman, non-alergi tembung, anti banyu, mung siji nggunakake tombol banget tenan, gampang kanggo ngresiki; Ana rong jinis nulis lan jinis kertu; Produk iki nduweni karakteristik sing ora bisa dibukak maneh sawise nganggo. Yen dibukak, kudu dibukak kanthi kekuwatan sing ngrusak. Sawise dibukak, ora bisa digunakake maneh kanthi normal. Nilai eksistensi produk kasebut yaiku ngiket lan unik, kayata nyegah bayi saka ngalih, nyegah pasien ngganti informasi, supaya siji-wektu perlu! Gelang identifikasi, uga dikenal. minangka sabuk identifikasi, serves minangka tandha identifikasi saka wong. Pita identifikasi pasien sing padha karo gelang medis. Sabuk identifikasi pasien uga disebut gelang medis, sing nyathet jeneng pasien, jenis kelamin, umur, nomer amben, nomer rawat inap lan informasi liyane, supaya bisa nggampangake manajemen pasien kanggo transfusi, rawat inap lan babak bangsal. Gelang bisa nyithak ora mung barcode, nanging uga nomer rumah sakit, jeneng pasien, jeneng jinis, nomer amben lan informasi liyane.