page_banner

Produk

Pipet Elektronik Mikropipet Medis Saluran Tunggal Lab

Katrangan singkat:

TOP Setengah Part Autoclavable Single Channel Adjustable Lab Mikropipet Pipet

Tampilan digital kanthi jelas maca setelan volume

Pipet nutupi kisaran volume 0,1 μl nganti 10ml

Gampang kanggo kalibrasi lan njaga kanthi alat sing kasedhiya

Desain mbantu ngindhari ciloko galur sing bola-bali 


Detail Produk

Tag produk

Fitur kanggo TopPette

- Desain entheng, ergonomis, kurang gaya

- Tampilan digital kanthi jelas maca setelan volume

- Pipet tutup kisaran volume 0,1 μl nganti 10ml

- Gampang kanggo kalibrasi lan njaga kanthi alat sing kasedhiya

- Desain mbantu ngindhari ciloko galur sing bola-bali

- Kalibrasi sesuai dengan ISO8655. Saben pipette diwenehake karo sertifikat test individu

- Sisih kurang kasedhiya kanggo autoclaving

Range Volume Tambah Volume Tes (μl) Kesalahan akurasi Kesalahan presisi
      % μl % μl
0,1-2,5 μl 0,05 μl 2.5 2,50% 0,0625 2.00% 0.05
1.25 3.00% 0,0375 3.00% 0,0375
0.25 12.00% 0.03 6.00% 0.015
0,5-10 μl 0,1 l 10 1.00% 0.1 0,80% 0.08
5 1,50% 0,075 1,50% 0,075
1 2,50% 0,025 1,50% 0.015
2-20 μl 0,5 l 20 0,90% 0.18 0,40% 0.08
10 1,20% 0.12 1.00% 0.1
2 3.00% 0.06 2.00% 0.04
5-50 μl 0,5 l 50 0,60% 0.3 0,30% 0.15
25 0,90% 0.225 0,60% 0.15
5 2.00% 0.1 2.00% 0.1
10-100 μl 1 ul 100 0,80% 0.8 0,15% 0.15
50 1.00% 0.5 0,40% 0.2
10 3.00% 0.3 1,50% 0.15
20-200 μl 1 ul 200 0,60% 1.2 0,15% 0.3
100 0,80% 0.8 0,30% 0.3
20 3.00% 0.6 1.00% 0.2
50-200 μl 1 ul 200 0,60% 1.2 0,15% 0.3
100 0,80% 0.8 0,30% 0.3
50 1.00% 0.5 0,40% 0.2
100-1000 μl 5 ul 1000 0,60% 6 0,20% 2
500 0,70% 3.5 0,25% 1.25
100 2.00% 2 0,70% 0.7
200-1000 μl 5 ul 1000 0,60% 6 0,20% 2
500 0,70% 3.5 0,25% 1.25
200 0,90% 1.8 0,30% 0.6
1000-5000μl 50 ul 5000 0,50% 25 0,15% 7.5
2500 0,60% 15 0,30% 7.5
1000 0,70% 7 0,30% 3
2-10 ml 0,1 ml 10 ml 0,60% 60 0,20% 20
5 ml 1,20% 60 0,30% 15
2 ml 3.00% 60 0,60% 12

Tampilan produk

Hb324bb4c178842ca9ab03142cd95d73bQ
Hc8894ed484fd4d509d4171548e6308c3i

Cara Nggunakake Pipet lan Pancegahan

1. Pisanan nyetel volume pipetting: nyetel saka sawetara gedhe kanggo sawetara cilik iku cara imbuhan normal, mung nguripake ukuran counterclockwise; nalika nyetel saka sawetara cilik kanggo sawetara gedhe, sampeyan kudu nyetel volume ngluwihi ukuran volume pesawat, lan banjur bali menyang volume pesawat , Kang bisa njamin akurasi pipette.

2. Banjur ngumpulake tip pipette: Lebokake pipette menyang tip pipette vertikal, lan nguripake iku rada ngiwa lan nengen kanggo nggawe tightly digabungake.

3. Banjur nindakake aspirasi vertikal: tip tip dicelupake 3mm ing ngisor permukaan cairan, lan tip wis dibilas ing cairan kaping 2 nganti 3 sadurunge aspirating kanggo njamin akurasi lan akurasi pipetting kanggo nyegah kesalahan gedhe. .

4. Banjur dispense lan aspirate: Yen jumlah cilik nalika dispensing, tip tip kudu aman kanggo tembok njero wadhah. Dadi manawa kanggo inhale alon-alon lan ngeculake alon-alon kanggo nyegah release dadakan saka solusi lan inhalation saka solusi cepet banget, kang bakal rush menyang extractor Cairan lan corrode plunger lan nimbulaké bocor online.

5. Nalika ngisep Cairan, dadi manawa kanggo loosen jempol alon-alon lan ajeg, lan aja ngeculke dumadakan, kanggo nyegah solusi saka kang di sedot ing cepet banget lan cepet-cepet menyang extractor Cairan corrode plunger lan nimbulaké bocor online. Cara kanggo mriksa kebocoran yaiku nyedhot cairan kasebut lan nyelehake kanthi vertikal ing udara sajrone sawetara detik kanggo ndeleng manawa level cairan mudhun. Yen bocor, priksa manawa nozzle nyedhot cocog lan piston spring normal.

6. Cara panggonan. Sawise nggunakake, sampeyan bisa nyumerepi munggah ing wadhah pipette lan ati-ati supaya ora tiba. Yen ana Cairan ing tip pipette, aja nyelehake pipette kanthi horisontal utawa mudhun, supaya cairan ora mili bali lan ngrusak spring piston.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita