page_banner

Produk

Pangiriman Cepet Topeng Kn95 Dewasa Non Medis Disposable

Katrangan singkat:

Bahan: Spun-laced non woven, kain leleh diunekake, kain leleh diunekake, katun hawa panas, non woven.

Fungsi: Anti-debu-smog-virus-serbuk sari.

Fitur: alus, breathable, nyaman.

Standar eksekutif: GB2626-2006; GB2626-2019.

Lapisan: 2 lapisan.

Moq: 2000pc.


Detail Produk

Tag produk

Video produk

Parameter produk

Bahan

Spun-laced non woven, kain leleh diunekake, kain leleh diunekake, katun hawa panas, non woven

Fungsi

Anti-debu-smog-virus-serbuk sari

Fitur

alus, breathable, nyaman

Standar eksekutif

GB2626-2006; GB2626-2019

Lapisan

2 lapisan

Moq

2000 pcs

BFE

95%

warna

12 warna (ireng, putih, pink, abu-abu, kuning, biru, khaki, abang, ungu, navy, oranye, ijo)

Lead Time

2000-10000pcs 2 dina / 10000-100000pcs 7 dina

Packing Detail

10 pcs/pack 0r 1pc/pack, 10 pcs/box, 2000 pcs/ctn

Ukuran

15.5*12.5cm

Kustomisasi

Logo khusus (Pesanan Minimal: 10000 Potongan)

Kemasan khusus (Pesanan Minimal: 10000 Potongan)

instruksi

Versi revisi saka standar GB 2626-2019 "Respiratory Protection Self-priming Filter anti-partikel respirator" wis resmi dirilis tanggal 31 Desember 2019, lan dijadwalake bakal dileksanakake kanthi resmi tanggal 1 Juli 2019. Standar anyar nambahake syarat. babagan cara deteksi bocor bahan respirator lan bagean produk sing bisa dicopot.

Panganggone

1. Kaping pisanan, kita entuk topeng sing bisa digunakake lan nutupi topeng supaya kulit tetep garing lan putih madhep menyang njero.

2. Kapindho, nyumerepi topeng sanitasi sing bisa digunakake ing loro-lorone tali menyang kuping lan setel saka kiwa menyang tengen kanggo nggawe gaya ing kuping loro.

3. Bukak bagean lempitan topeng munggah lan mudhun kanggo nutupi tutuk lan irung rampung.

4. Gunakake tangan loro kanggo nyetel piring irung topeng supaya pas karo pasuryan.

5. Nyetel sisih pinggir topeng. Gamelan sisih pinggir topeng supaya pas karo pasuryan.

6. Topeng iki minangka barang sing bisa digunakake. Disaranake kanggo nyandhang saben topeng ora luwih saka sedina. Yen sampeyan ora nganggo topeng kanggo sementara, lebokake ing tas supaya ora bledug.

instruksi: Versi revisi saka standar GB 2626-2019 "Respiratory Protection Self-priming Filter anti-partikel respirator" wis resmi dirilis tanggal 31 Desember 2019, lan dijadwalake bakal dileksanakake kanthi resmi tanggal 1 Juli 2019. Standar anyar nambahake syarat. babagan cara deteksi bocor bahan respirator lan bagean produk sing bisa dicopot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita