page_banner

Produk

HA5000P Otomatis Hematology Analyzer Counter Sel Getih

Katrangan singkat:

Penganalisis hematologi, uga disebut penganalisis hematologi, penganalisis hematologi, penganalisis hematologi, lan liya-liyane, minangka piranti medis pemeriksaan klinis rumah sakit.

Penganalisis hematologi, uga dikenal minangka sel getih, utamane dipérang dadi penganalisis hematologi otomatis utawa semi-otomatis, lan penganalisis sel getih kewan. Analisa sel getih dipérang dadi telung klasifikasi lan limang klasifikasi penganalisa hematologi. Miturut macem-macem item tes, ana 21 Item, 22 item lan macem-macem kategori liyane.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

■ 8.0”LCD kanthi resolusi dhuwur

■ 3-part diferensiasi saka WBC, 20 paramèter + 3 histograms

■ 2 mode pancacahan: kabèh getih lan prediluted

■ Bukaan pindho kanggo WBC lan RBC / PLT

■ Throughput: 60 sampel saben jam

■ Teknologi aperture sing dipatenke: Mbusak clog otomatis kanthi tekanan dhuwur lan tingkat clog sing luwih murah

■ Nganti 16000 asil sampel kanthi histogram bisa disimpen

■ Diluting otomatis, lyzing, nyampur, rinsing

■ Reresik probe sampling kanthi otomatis, Stabilitas & Akurasi Tinggi

■ Printer termal sing dibangun ing

■ Sistem weker reagen (opsional)

■ Cara: Prinsip Coulter; Penentuan hemoglobin kolorimetri

■ Volume Sampler: Predilute: 20μL

■ Getih wutuh: 10μL

■ Fungsi Manajemen Reagen Cerdas: Informasi reagen lan tampilan sisa

■ Carryover: WBC≤1.5%, RBC, HGB<1.0%, PLT≤ 2%

■ Input lan Output: 1 RS232, keyboard, Mouse;4 USB, LAN

Tampilan produk

1212
ha

Spesifikasi Teknis

■ Paramèter

WBC, LY#, MID#, GR#, LY%, MID%, GR%, RBC, HGB, HCT, MCV, MCH, MCHC, RDW-SD, RDW-CV, PLT, MPV, PDW, PCT, P- LCR lan Histogram kanggo WBC, RBC, PLT Coulter Principle

 ■ Metode

Prinsip Coulter

Penentuan hemoglobin kolorimetri

■ Kinerja

Paramèter

Range Linearitas

Presisi (CV%)

WBC(109/L)

0.0-99.9

2.5(7.0-15.0)

RBC(1012/L)

0.0-9.99

2.5(3.50-6.00)

HGB(g/L)

0-300

1.5(110-180)

MCV(fL)

40.0-150.0

0.5(80.0-110.0)

PLT(109/L)

0-999

5.0(200-500)

■  Jatah Dilution

 

getih wutuh

Prediluted

WBC/HGB

1:333

1:676

RBC/PLT

1: 42143

1:85858

■ Menu

Review, Test, Maintenance, QC, Setup, Mati, reagen Perdana, Diagnosis sistem, Aperture mbilas, Rendhem lan mbilas, Kalibrasi Instrumen config.

■  Volume sampel

Predilute, 20 μL

Gunggung getih, 15μL

■  Diameter aperture

WBC, 80μm

RBC/PLT, 70μm

■ Carryover

WBC, RBC, HGB<0,5%, PLT<1%

■ Input/Output

1 RS232, 1 keyboard

■ Cetakan

Printer termal internal (2 mode cetak opsional)

■ Lingkungan Operasi

Suhu 15 ℃ -30 ℃

Kelembapan 30%-85%

■ Kebutuhan Daya

AC100-240V, 50/60Hz

■ Ukuran

440mm (H) × 350mm (W) × 440mm (D)

■ Bobot Net

17 kg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita