News

Kabar

  • Patient Monitor Icu Equipment

    Alat Monitor Pasien Icu

    Apa kanggo pasien utawa dokter, swasana ing rumah sakit, utamane ing ICU, tansah abot lan nyedhot. Ing manajemen ICU, rumah sakit ngupayakake ningkatake kualitas urip pasien lan staf medis, lan setya ngidini pasien ...
    Waca liyane
  • Customized Non Medical Disposable Face Mask 3 Ply Woven

    Topeng Rai Pakai Non Medis Khusus Tenun 3 Ply

    Topeng rai sing bisa dibuang Saiki, topeng minangka "garis pertahanan pertama" kanggo nglindhungi kesehatan pribadi. Penting banget kanggo milih lan nganggo topeng sing cocog karo standar pencegahan epidemi kanthi bener. Dina iki, aku arep ngenalake ...
    Waca liyane
  • Disposable Sterile Twist Top 21g-30g Blood Lancets

    Lancet Darah Steril Sekali Pakai Twist Top 21g-30g

    Lancet Darah Pakai Lancet getih sing bisa digunakake digawe saka polipropilena (PP) lan stainless steel, metode sterilisasi yaiku sterilisasi etilena oksida, cocok kanggo kabutuhan klinis kanggo koleksi getih mikro kanggo Pierce kulit. A...
    Waca liyane
  • Supply Disposable Medical Sterile Surgical Blade

    Nyedhiyakake Blade Bedah Steril Medis

    Blade Bedah sing Bisa Digunakake Blade bedah steril sing bisa digunakake dipérang dadi pisau bedah baja karbon sing bisa digunakake lan pisau bedah stainless steel sing bisa digunakake. Bahan yaiku Baja Karbon utawa Baja tahan karat. Cara sterilisasi yaiku ...
    Waca liyane