page_banner

Kabar

Topeng Rai Pakai Non Medis Khusus Tenun 3 Ply

Masker Wajah Sekaligus

Saiki, topeng minangka "garis pertahanan pertama" kanggo perlindungan kesehatan pribadi. Penting banget kanggo milih lan nganggo topeng sing cocog karo standar pencegahan epidemi kanthi bener. Dina iki, aku pengin ngenalake telung standar nasional sing relevan.

Spesifikasi teknis kanggo respirator kanggo panggunaan saben dina

Spesifikasi Teknis GB/T 32610-2016 kanggo Topeng Pelindung Saben ditanggepi dening mantan Administrasi Umum Pengawasan Kualitas, Inspeksi lan Karantina Republik Rakyat China lan Administrasi Standardisasi Republik Rakyat China. Iki minangka standar nasional pisanan kanggo topeng protèktif kanggo panggunaan sipil ing China lan dileksanakake tanggal 1 November 2016.

Standar kasebut nyakup syarat bahan mentah, syarat struktur, syarat label, syarat penampilan, lan sapiturute. Standar kasebut mbutuhake topeng kudu bisa nglindhungi cangkeme lan irung kanthi aman lan kuwat, lan ora ana sudhut utawa pinggir sing cetha sing bisa didemek. Uga nyedhiyakake peraturan sing rinci babagan faktor sing bisa ngrusak awak manungsa, kayata formaldehida, pewarna lan mikroorganisme, kanggo njamin keamanan masarakat nalika nganggo topeng pelindung.

Syarat teknis kanggo topeng pelindung medis

GB 19083-2010 Persyaratan Teknis kanggo Topeng Pelindung Medis diumumake dening mantan Administrasi Umum Pengawasan Kualitas, Inspeksi lan Karantina Republik Rakyat China lan Administrasi Standardisasi Republik Rakyat China lan dileksanakake tanggal 1 Agustus 2011.

Standar kasebut nemtokake syarat teknis, metode tes, tandha lan pandhuan kanggo nggunakake, uga kemasan, transportasi lan panyimpenan topeng pelindung medis, sing cocog kanggo nyaring partikel ing udara lan mblokir tetesan, getih, cairan awak lan sekresi. lingkungan kerja medis. 4.10 saka standar dianjurake lan liyane wajib.

GB 2626-2019 Proteksi respiratoris Filter self-priming respirator anti-partikel

GB 2626-2006 Self-priming Filter Anti-partikel Respirator kanggo Respirator (versi saiki) diterbitake dening mantan AqSIQ lan Administrasi Standardisasi Republik Rakyat China. Iki minangka standar wajib kanggo teks lengkap lan dileksanakake tanggal 1 Desember 2006.

Objek proteksi sing ditemtokake ing standar kalebu kabeh jinis partikel, kalebu bledug, kumelun, kabut, lan mikroorganisme, uga nemtokake standar kanggo produksi lan teknologi peralatan pelindung pernapasan, bahan, struktur, fitur topeng bledug, kinerja, efisiensi filtrasi (bledug), resistensi ambegan, cara deteksi, identifikasi produk, pengepakan lan liya-liyane duwe syarat sing ketat.

Versi revisi saka standar GB 2626-2019 "Respiratory Protection Self-priming Filter anti-partikel respirator" wis resmi dirilis tanggal 31 Desember 2019, lan dijadwalake bakal dileksanakake kanthi resmi tanggal 1 Juli 2019. Standar anyar nambahake syarat. babagan cara deteksi bocor bahan respirator lan bagean produk sing bisa dicopot.


Wektu kirim: Nov-12-2021