page_banner

Kabar

Lancet Darah Steril Sekali Pakai Twist Top 21g-30g

Lancet Getih Sekali Pakai

Lancet getih sing bisa digunakake digawe saka polipropilena (PP) lan stainless steel, metode sterilisasi yaiku sterilisasi etilena oksida, cocog kanggo kabutuhan klinis kanggo koleksi getih mikro kanggo Pierce kulit. Teknologi penggilingan tip canggih njamin tip sing cetha lan nyuda rasa nyeri. Cetakan injeksi pemurnian njamin syarat kebersihan produk.

Ana rong model, silinder lan warata. Lanctet getih dipérang dadi 21G 23G 26G 28G 30G 31G. Rong model iki (23G lan 26G) duwe jarum sing luwih kandel lan cocok kanggo wong sing kulite kandel utawa kasar. Rong model iki (28G,30G) minangka model umum, lan model iki (31G) cocok kanggo bayi. Rincian kemasan: 100 PCS utawa 200 PCS / kothak, 20000 PCS / kothak, 14kg / 13kg.

Kinerja lan panggunaan: prodhuk iki cocog kanggo tes getih tusukan titik getih driji manungsa, kudu digunakake bebarengan karo pena koleksi getih. Ujung jarum koleksi getih kudu steril.

Panganggone

1. Lebokake jarum koleksi getih menyang wadhah jarum pena koleksi getih.

2. Copot tutup protèktif jarum koleksi getih.

3. Arahkan pena koleksi getih ing bagian sing wis disteril banjur pencet tombol peluncuran.

4. Sawise digunakake, lebokake tip jarum koleksi getih menyang tutup protèktif lan lebokake ing piranti daur ulang khusus.

Cathetan

1. Produk iki minangka produk sing bisa digunakake, aja nganggo maneh utawa bareng karo wong liya.

2. Aja ninggalake jarum koleksi getih ing pena koleksi getih sawise digunakake.

3. Yen tutup protèktif wis tiba sadurunge digunakake, aja nganggo jarum koleksi getih.

4. Mangga gunakake sajrone urip produk. 5. Produk iki ora duwe efek terapeutik utawa diagnostik.

Katrangan

Kita nggawe conto getih kanthi akurasi maksimal kanggo njamin konsistensi pemantauan glukosa getih. Nggunakake jarum kualitas paling dhuwur, tip tri-bevel nyuda tusukan trauma nalika kulit rusak.


Wektu kirim: Nov-12-2021