page_banner

Kabar

Alat Monitor Pasien Icu

Apa kanggo pasien utawa dokter, swasana ing rumah sakit, utamané ing ICU, tansah abot lan depresi. Ing manajemen ICU, rumah sakit ngupayakake ningkatake kualitas urip pasien lan staf medis, lan nduweni komitmen kanggo ngidini pasien nampa pemantauan sing luwih lengkap lan lingkungan pemulihan sing luwih nyaman ing ICU, lan ing wektu sing padha nggunakake a cara sing luwih efisien kanggo mbebasake staf medis ICU saka kelelahan sing berlebihan, supaya bisa menehi perawatan sing luwih apik kanggo pasien. Kanggo wong-wong mau, tantangan utama yaiku carane ngatur sistem pemantauan sing cocog kanggo pasien sing lara kritis kanggo menehi perawatan sing paling apik.

Monitor Pasien

Monitor pasien minangka piranti utawa sistem sing ngukur lan ngontrol paramèter fisiologis pasien, lan bisa mbandhingake karo nilai set sing dikawruhi, lan bisa ngirim weker yen ngluwihi watesan.

Monitor konvensional kalebu denyut jantung, tekanan getih, tingkat pernapasan, saturasi oksigen, elektrokardiogram, suhu awak, lsp.

Denyut jantung nuduhake jumlah detak jantung saben menit; tekanan getih kalebu loro invasif lan non-invasif. Invasif nuduhake tekanan getih arteri sing ditampilake ing monitor kanthi implanting sensor ing arteri. Non-invasif yaiku tekanan getih sing diukur nganggo manset; tingkat ambegan yaiku Jumlah ambegan saben menit; saturasi oksigen getih yaiku jumlah oksigen ing getih pucuk driji; electrocardiogram bisa digunakake kanggo mirsani apa pasien duwe arrhythmia; suhu awak minangka suhu awak nyata-wektu pasien.


Wektu kirim: Dec-06-2021