Products

Produk

  • Eletronic Pipette Single Channel Lab Medical Micropipette

    Pipet Elektronik Mikropipet Medis Saluran Tunggal Lab

    TOP Setengah Part Autoclavable Single Channel Adjustable Lab Mikropipet Pipet

    Tampilan digital kanthi jelas maca setelan volume

    Pipet nutupi kisaran volume 0,1 μl nganti 10ml

    Gampang kanggo kalibrasi lan njaga kanthi alat sing kasedhiya

    Desain mbantu ngindhari ciloko galur sing bola-bali 

  • Disposable Drainge Bag(Urine Bag)

    Disposable Drainge Bag (Urine Bag)

    Bahan sing apik banget, pasokan cepet.

    Kantong urin minangka produk sing bisa digunakake; Iki utamané dipigunakaké kanggo ngempalaken adi postoperative lan urin.There loro specifications, narik-push tutup lan T-jinis tutup; Werna warna putih susu lan transparan; Kualitas bahan; Gamelan banget, gampang diwaca data, pangukuran volume urin kanthi cepet, rega bekas pabrik.

  • Hospital Shadowless Examination Theatre Lighting Surgical Operating LED Single Head Surgery OT OR Lamp Ceiling Mounted Equipment

    Pencahayaan Teater Pemeriksaan Tanpa Bayangan Rumah Sakit Operasi Operasi LED Tunggal Bedah Kepala OT ATAU Peralatan Dipasang Lampu Langit-langit

    Intensitas cahya: 93,000lux-180,000 lux / 83,000-160,000 lux

    Ukuran Dome: 720mm/520mm

    Jam Urip Led: ≥50,000 jam

    Diameter Facula: 150-350mm / 90-260mm

  • Hemodialysis Blood Dialysis Machine Renal Dialysis Machine With High Flow Range

    Mesin Dialisis Getih Hemodialisis Mesin Dialisis Renal Kanthi Range Aliran Dhuwur

    Bisa ditrapake kanggo perawatan hemodialisis, hemoperfusi, Pertukaran Plasma, perawatan UF Murni; tampilan layar tutul, karo profil Nat + lan UF, sumber daya serep, Kt / HCO3-imbuhan, jarum siji, perawatan asetat.

  • HA5000P Automatic Hematology Analyzer Blood Cell Counter

    HA5000P Otomatis Hematology Analyzer Counter Sel Getih

    Penganalisis hematologi, uga disebut penganalisis hematologi, penganalisis hematologi, penganalisis hematologi, lan liya-liyane, minangka piranti medis pemeriksaan klinis rumah sakit.

    Penganalisis hematologi, uga dikenal minangka sel getih, utamane dipérang dadi penganalisis hematologi otomatis utawa semi-otomatis, lan penganalisis sel getih kewan. Analisa sel getih dipérang dadi telung klasifikasi lan limang klasifikasi penganalisa hematologi. Miturut macem-macem item tes, ana 21 Item, 22 item lan macem-macem kategori liyane.

  • Disposable Adult Kn95 Mask

    Topeng Kn95 Dewasa Pakai

    Bahan: non-woven, kain sing diunekake, kain sing diunekake, sing ora ditenun

    Fungsi: Anti-dust-smog-virus-serbuk sari

    Fitur: breathable, nyaman

    Standar eksekutif: GB2626-2019

    Lapisan: 4 lapisan

    Moq: 2500 pcs

  • Disposable Child KF94 Face Mask

    Topeng rai KF94 Anak sing bisa digunakake

    Bahan: non-woven, kain leleh diunekake, kain leleh diunekake, non woven

    Fungsi: Anti-dust-smog-virus-serbuk sari

    Fitur: breathable, nyaman

    Standar eksekutif: GB2626-2019

    Lapisan: 4 lapisan

    Moq: 2500 pcs

  • Customized Hospital Disposable Safety Lancet 28g 30g

    Lancet Safety Disposable Rumah Sakit Khusus 28g 30g

    Aman lan trep, kualitas sampurna

    Produk kasebut kalebu tutup jarum, inti jarum, wadhah jarum lan cangkang PP. Inti jarum digawe saka stainless steel. Tutup jarum, wadhah lan omah digawe saka bahan polypropylene (PP). Panggunaan tunggal. macem-macem spesifikasi, aman lan trep kanggo nggunakake, kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan beda.28G, 30G, 31G kanggo fingertip manungsa lan titik circulation kuping test sampling getih.B: Manawa.Yen sampeyan duwe syarat werna, please komunikasi karo kita ing advance, kita bisa ngatur werna customer kang miturut syarat

  • Colorful Disposable Non Medical 4 Ply Child Kn95 Mask

    Topeng Kn95 Anak Non Medis Non Medis Warna-warni

    Bahan: Spun-laced non woven, kain leleh diunekake, kain leleh diunekake, katun hawa panas, non woven

    Fungsi: Anti-dust-smog-virus-serbuk sari

    Fitur: alus, breathable, nyaman

    Standar eksekutif: GB2626-2019

    Lapisan: 5 lapisan

    Moq: 2000 pcs

  • Semi-Auto Chemistry Analyzer Lab Clinical Analyzer Machine

    Semi-Otomatis Kimia Analyzer Lab Clinical Analyzer Machine

    penganalisa kimia semi-otomatis kanthi layar tutul gedhe lan piranti lunak operasi sing gampang digunakake, sing cocog kanggo laboratorium cilik, klinik.

  • Fast Delivery Non Medical Disposable Adult Kn95 Mask

    Pangiriman Cepet Topeng Kn95 Dewasa Non Medis Disposable

    Bahan: Spun-laced non woven, kain leleh diunekake, kain leleh diunekake, katun hawa panas, non woven.

    Fungsi: Anti-debu-smog-virus-serbuk sari.

    Fitur: alus, breathable, nyaman.

    Standar eksekutif: GB2626-2006; GB2626-2019.

    Lapisan: 2 lapisan.

    Moq: 2000pc.

  • Biochemical Incubator Supply Medical Lab

    Laboratorium Medis Pasokan Inkubator Biokimia

    Iki minangka peralatan sing dibutuhake kanggo budaya termostatik ing obat riset ilmiah, biologi, teknik kimia, pertanian, lsp.

    Mikrokomputer ngontrol suhu kanthi cerdas, kanthi nyetel & ngukur suhu, fungsi regulasi diri PID, suhu over-weker.