page_banner

Produk

Semi-Otomatis Kimia Analyzer Lab Clinical Analyzer Machine

Katrangan singkat:

penganalisa kimia semi-otomatis kanthi layar tutul gedhe lan piranti lunak operasi sing gampang digunakake, sing cocog kanggo laboratorium cilik, klinik.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

● Layar tutul lan keypad 5 inci

● Sel aliran kuarsa permanen

● lampu halogen umur 2000 jam

● kurva reaksi tampilan wektu nyata

● Dhukungan LIS

● Flowcell & mode cuvette

● Pangopènan sing kurang lan gampang

Tampilan produk

WP21B

Pamilihan Reagen Komprehensif

Panel Hepatik

Panel Renal

Panel Lipid

Panel Kekebalan

Diabetes

Pankreatitis

Panel Jantung

Panel Inflamasi

Metabolisme wesi

rheumatoid

Spesifikasi

prinsip Kolorimetri, turbidimetri
Dawane gelombang 340nm, 380nm, 405nm, 505nm, 546nm, 578nm, 620nm lan 1 posisi bebas
Sumber cahya Lampu halogen, 6V 10W
Panyimpenan 15.000 asil
Volume aspirasi 100 - 5000µL
Metode tes Titik pungkasan, wektu tetep, kinetik
Penyerapan (340nm) Variasi≤ 0. 005 Abs
Rentang panyerepan 0 -3.0 Abs
ukuran 355mm x 330mm x 175mm
sumber daya AC 100-240V 50/60Hz
bobot net 5,6kg

Pambuka

penganalisa kimia semi-otomatis kanthi layar tutul gedhe lan piranti lunak operasi sing gampang digunakake, sing cocog kanggo laboratorium cilik, klinik.

Reagen

Fungsi ginjel
Fungsi hepatik
Fungsi jantung
Cairan

Lipoprotein
Panel imun
Panel pankreatitis

Semi Auto Chemistry Analyzer

  Item Katrangan
Konfigurasi dhasar prinsip Colorimetric
Metode Titik pungkasan, wektu tetep, Kinetik, Penyerapan, Faktor
Paramèter Bisa program luwih saka 200 paramèter
Mode Quatz flowcell, kuvet sekali pakai
Sistem optik Photometer Nyaring
lampu lampu halogen, 6V 10W, 2000 jam
Dawane gelombang 340,380,405,505,546,578,620nm
Akurasi dawa gelombang ± 2nm
Cahya kesasar ≤0,5%
Penyerapan repeatilitas ≤ 1%
Lebar setengah gelombang ≤12nm
Sistem reaksi Ngukur volume 32 ul
Sistem pemanasan unsur Peltier
Suhu  RT,30,37±0,3 ºC
Spesifikasi Panyimpenan 15.000 asil
Input YSTE-21B: 5 inch layar tutul & keypad
Output Printer internal
Antarmuka RS 232
Kertas printer 80 × 35 mm 
ukuran 355mm × 330mm × 175mm
Piranti lunak LIS Dhukungan LIS
Print  Print otomatis, print manual
Basa Inggris, Portugis, Prancis, Spanyol
  Kebutuhan daya 100~240 AC, 50/60Hz
daya ≤180VA
Suhu kerja 10-30°C
Kelembapan relatif ≤ 85%
Tekanan atmosfer 86.0kPa-106.0kPa 
bobot net 5.6 Kg
Kinerja Nggawa liwat ≤1%
Precision ALT≤5%;TP≤2.5%;UREA≤3.5%

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita